Betaalmogelijkheden

Contant betalen

Contant:

Je kunt bij mij de bestelling ophalen en contant afrekenen. Je ontvangt dan een bewijs van betaling. Of je ontvangt een betaalverzoek. Tijdens de lockdown kun je niet in de winkel pinnen.

 Betalen met overboekeing

Overboeking / factuur:

Je kunt het bedrag van je order overmaken naar mijn bankrekeningnummer: NL73RABO0131997505  tnv Stoer en Sfeer, ovv het ordernummer. Na ontvangst van betaling, ontvang je de bestelling binnen 2 - 3 dagen, maar vaak de volgende dag al. Je kunt je bestelling ook dan afhalen, selecteer dan de gewenste betaalwijze en selecteer bij land: Afhalen. (zo worden er geen verzendkosten berekend).

ideal betalen

ideal:

Als je bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, ING bank, Fortis bank  of SNS bank, dan kun je via onze site op een veilige manier electronisch de betaling van jouw bestelling regelen.Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van jouw bestelling, kiest je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina van Mollie Payments waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klik je op: iDEAL. Kies je voor deze betaalmethode, dan kan ik  jouw bestelling direct na betaling in behandeling nemen en is de levertijd 2 - 3 dagen na bestelling. Je kunt je bestelling ook dan afhalen, selecteer dan de gewenste betaalwijze en selecteer bij land: Afhalen. (zo worden er geen verzendkosten berekend).

 

 

 

© 2011 - 2023 Stoer en Sfeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel